„Tele Tydzień” z dodatkiem kulinarnym „Smaki Wielkanocy”
W poniedziałek 7 kwietnia br. w sprzedaży pojawi się „Tele Tydzień”. Do pisma dołączono dodatek kulinarny „Smaki Wielkanocy”.
Książeczka zawierać będzie 42 przepisy kulinarne, które zostały wybrane przez redakcję „Tele Tygodnia” m.in. pomysły na przygotowanie świątecznego śniadania, domowych pasztetów, pieczonych mięs oraz mazurków i bab wielkanocnych. Czytelnicy oprócz przepisów znajdą instrukcje, jak krok po kroku przygotować prezentowane potrawy. „Smaki Wielkanocy” liczy 16 stron.
Najnowsze wydanie „Tele Tygodnia” liczy 108 stron i ukaże się w nakładzie 1,25 mln egzemplarzy. Wydanie kosztuje 1,99 zł.
>>> Obejrzyj wszystkie okładki „Tele Tygodnia”
Z danych ZKDP wynika, że średnia sprzedaż ogółem „Tele Tygodnia” w styczniu br. wyniosła 913 776 egz. (dowiedz się więcej).
Dołącz do dyskusji: „Tele Tydzień” z dodatkiem kulinarnym „Smaki Wielkanocy”