Żelki Fan&Joy nowością w portfolio Fanexu
Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził do swojej oferty żelki z płynnym środkiem Fan&Joy. Produkty dostępne są w czterech smakach.
Fan&Joy to żelki powstałe z połączenia soków, innych dodatków oraz naturalnego ekstraktu z alg morskich. Mogą być dodatkiem do napojów, słodyczy, skoków, drinków czy dań restauracyjnych.
Cztery smaki Fan&Joy
Produkty dostępne są w czterech smakach: truskawka, limonka, jagoda oraz pomarańcza. Kulki mają średnicę 9mm, 7mm lub 6mm i sprzedawane są w kilogramowych wiaderkach.
Żelki można kupić w sprzedaży hurtowej, jak i w sklepie internetowym marki.
- Oprócz owocowego nadzienia, w Fan&JOY możemy też zastosować np. inne składniki takie jak czekoladę, kawę, miód, warzywa, przyprawy, majonez, musztardę, a także dodatki funkcjonalne typu błonnik czy też kwasy omega-3. Możliwości kompozycyjne są ogromne. Myślę że nasze produkty urozmaicą menu wielu szefom kuchni w całej Polsce - mówi Piotr Kubiczek, dyrektor handlowy w firmie Fanex.
Za projekt opakowań odpowiada StudioDN z Łomianek.
Fanex zajmuje się produkcją sosów, ketchupów, majonezów, musztard, dressingów, marynat, paluszków i innych przekąsek dla odbiorców gastronomicznych i detalicznych. Spółka jest polską firmą rodzinną, która działa na rynku od 1988 roku.
Dołącz do dyskusji: Żelki Fan&Joy nowością w portfolio Fanexu