Centrum Prasowe Wirtualnemedia.pl

Tekst, który zaraz przeczytasz jest informacją prasową.

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za jego treść.

2016-12-05

A A A POLEĆ DRUKUJ

Za nami jesienna edycja wydarzeń z cyklu ,,Szef dla Szefów”

150x110

Pod koniec listopada br. w Poznaniu, Gdańsku i Warszawie odbyły się spotkania branży HoReCa zamykające jesienną edycję ogólnopolskiego cyklu ,,Szef dla Szefów”. Organizatorem inicjatywy jest firma MAKRO Cash&Carry Polska.

W jesiennym cyklu ,,Szef dla Szefów” udział wzięło ponad 500 osób związanych ze środowiskiem gastronomicznym. Uczestnikami wydarzeń byli zarówno szefowie kuchni, jak i właściciele oraz menadżerowie restauracji z całej Polski. MAKRO z drugą edycją projektu zagościło w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu i Gdańsku.

Podczas spotkań branżowych uczestnicy mieli możliwość m.in. poznać globalne trendy w gastronomii i produkty superfood oraz dowiedzieć się, jak skutecznie zarządzać personelem i kosztami w restauracji. Gośćmi ,,Szefa” byli autorka bloga Restaurantica.pl i współautorka portalu Warsawfoodie.pl, Marta Glinka, doradca gastronomiczny Piotr Rogowski oraz ekspert ds. zarządzania budżetem i planowania działań marketingowych dla sektora HoReCa, menedżer w programie Hell’s Kitchen, Paweł Gruba.

Podczas pokazów i warsztatów kulinarnych swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się najlepsi szefowie kuchni, m.in. doradca kulinarny Nestlé i współzałożyciel Fundacji Klub Szefów Kuchni, Jerzy Pasikowski oraz szef kuchni restauracji Babinicz w Dworzysku, Wojciech Harapkiewicz.

Wydarzenia zamykające jesienny cykl ,,Szefa dla Szefów” zorganizowano kolejno: 23, 29 i 30 listopada w Poznaniu, Gdańsku i Warszawie.

Partnerem jesiennej edycji ,,Szefa dla Szefów” był producent fondów marki CHEF, firma Nestlé Professional.


dostarczył infoWire.pl




Tylko na WirtualneMedia.pl

Zaloguj się

Logowanie

Nie masz konta?                Zarejestruj się!

Nie pamiętasz hasła?       Odzyskaj hasło!

Galeria

PR NEWS