SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

David Gaboriaud będzie promować nowe smaki Almette

Hochland Polska poszerza ofertę serków Almette o dwa nowe smaki. Ich debiut na rynku wesprze szeroką kampanią z udziałem kucharza Davida Gaboriauda. Za realizację działań odpowiadają agencje Grasp Group i Value Media.

W ofercie marki serków Almette pojawiły się dwa nowe smaki: z rzodkiewkami oraz ze szpinakiem i czosnkiem. Jak podaje Hochland, produkty te uzyskają szerokie wsparcie marketingowe, a głównym elementem spajającym wszystkie kanały promocji jest rekomendacja znanego kucharza, młodego pokolenia - Davida Gaboriaud. Jego wizerunek pojawi się także na opakowaniach dwóch nowych smaków - Almette z rzodkiewkami i Almette ze szpinakiem i czosnkiem. Gaboriaud jest znany m.in. z programu „David w Europie” w Kuchnia+.

Działania reklamowe rozpoczną się w kwietniu i potrwają trzy miesiące. Będą prowadzone w telewizji, internecie (m.in. na Facebooku, Instagramie i YouTube), punktach sprzedaży (materiały POSM), w ramach ogólnopolskich akcji ambientowych, spotkań śniadaniowych i działań PR.

Na ten czas zaplanowano kampanię w telewizji oraz internecie. Nowe smaki komunikowane będą także na materiałach POSM, w social mediach (Facebook, Instagram, Youtube), w ramach ogólnopolskich akcji ambientowych i spotkań śniadaniowych. Przewidziano także działania PR.

Aktualnie Hochland wspiera markę Almette wizerunkową kampanią, w której podkreśla, że serki te są w 100 proc. naturalne.

Dołącz do dyskusji: David Gaboriaud będzie promować nowe smaki Almette

1 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Diżou
David to super osobowość... marnuje się w kuchnia plus. Powinien trafić do dużej tv.
0 0
odpowiedź